Борба с хлебарки и други вредители. Унищожаване на насекоми и гризачи.

Препарат срещу змии.

Фирма Бран Инсект е официален дистрибутор на специализиран препарат за змии, който ги прогонва и е с гарантиран ефект. Препарата няма аналог в Бълагрия и е напълно биоразградим продукт, който е безвреден за хората, животните и растителността и може да се доставя, чрез куриер на територията на цялата страна.

Как действа нашия препарат срещу змии?

Този препарат е от най-висок клас и е съставен от ситни гранули, които съдържат високо концентрирани ароматни есенции, които действат отблъскващо на всички видове змии срещани в България, без да им вреди. Гарантираме, че препарата е висококонцентриран и неразреден.

Препарата може да се използва за прогонване на змии, във всякакви открити и закрити обекти, но не трябва да се употребява директно в зарибени водоеми или на места, където повърхностните води би могло да замърсят потоци или езера, нито пък в откритите за приливи места от бреговата ивица под средната висока водна линия.

Как се нанася препарата за змии?

Разпръснете (наръсете) с ръкавици препарата върху пространството, от което искате да прогоните змиите или там където не искате да проникнат: в градини, цветни лехи, мазета, къмпинги, дървени трупи и др. Моля не нанасяйте продукта от много високо, а по-близко до повърхността (от разстояние около две педи). Така ще направите по – добра защитна бариера на вашия обект и ще постигнете по-добър ефект.

Когато нанасяте продукта в закрити площи (халета, мазета, тавани и т.н.) е добре да оставите ивица (пътека) без препарат, по която змиите да напуснат по-лесно и бързо обекта ви.


Внимание:
Препарата за прогонване на змии и гущери се разтваря от водата и заради това трябва да се нанася само на сухи места. При външни обработки няколко дена след като е валял дъжд е добре да се направи ново третиране, за да се подсили концентрацията и действието на препарата. При по-проливни дъждове е добре да обработвате веднага щом почвата изсъхне, тъй като може препарата да се е отмил.

Действието на препарата за прогонване върху популациите от змии започва веднага след нанасянето му, а когато се използва в закрити помещения трябва да се остави отверена врата или прозорец през които влечугите да излязат още през първите 24 часа след обработката, след което може да я затворите.

Понякога препарата за прогонване на змии и гущери може да предизвика чувствителност при контакт с кожата, за това се препоръчва да се нанася с подходящи ръкавици. Избягвайте контакт с очите и кожата. В случай на контакт с тях изплакнете обилно с вода.

Разходна норма на препарата за прогонване на змии.

Едно от предимствата на нашия препарат е изключително икономичен, тъй като ние ви гарантираме, че е висококонцентриран. За да направите качествена защитна бариера, разходната норма е:

-- За открити площи (около сгради, огради и т.н) на всеки линен метър се прилагат по 3-4 гр. от продукта на ивица с ширина от около 25 см..

-- За закрити площи (мазета, тавани, складове и т.н.) или в по-рискови зони (гъста разтителност) се залагат по 6 - 12 гр. на кв.м.

Важно!
Не използвайте продукта за цели различни от предназначението му.

Не го съхранявайте заедно с хранителни продукти, защото съдържа инертни и глинени материали и ароматни есенции.


От следващия линк може да поръчате и да видите цените на всички препарати за влечуги