Борба с хлебарки и други вредители. Унищожаване на насекоми и гризачи.

Препарат срещу птици.

Фирма Бран Инсект е официален дистрибутор за България на специализиран препарат за птици, който е многократно тестван и е с гарантиран ефект. Препарата е подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба, леплив е и действа около една година. Фирмата ни гарантира за качеството на препарата за прогонване на птици, за това че не е токсичен, а също и че когато се прилага, спазвайки по-долу описаните инструкции, той отблъсква лястовици, врабчета, гълъби, гугутки, косове и други гнездящи или кацащи по сградите и дърветата птици.

Инструкции на препарата срещу птици.

В момента на нанасянето цветът на препарата срещу птици е мътно бял, след което бързо изсъхва и се превръща в прозрачен филм. Най – лесно се нанся с бояджийска четка, а може и с аерозолна помпа, но налягането й не трябва да превишава 6 атмосфери и течността вътре трябва да е постоянно топла. Имайте предвид, че почистването на айрозолните помпи е по-трудно, ето защо за по-прецизно нанасяне на нашия препарат за птици препоръчваме да използвате четка, за да избегнете разтичане по стените или покапване по пода.

Повърхностите които искате да защитите от птици, трябва да бъдат сравнително чисти и да са сухи. Течността трябва да се нанася плътно върху третираната повърхност на ивица с ширината на четка. Нанася се на места, където птиците гнездят или най-често кацат.

Препарата за прогонване на птици не съдържа никаква токсична съставка, вредна за насаждения или животни, и не уврежда мазилки и лакови покрития.

Изплозвайте течността при подходящи атмосферни условия (сухо и спокойно време) и при температури по-високи от 4-5 градуса по Целзий, за да улесните изсъхването и да избегнете разтичане на препарата.

Важно:Преди употреба нашият препарат срещу птици е добре да се остави на слънчево място или да го подгреете в кофа с топла вода или на котлон и след това добре да го разбъркате. Внимавайте разтвора да не заври а само да се претопли леко защото е активен в температурен диапазон от -10 до 90 градуса по Целзий. Винаги разбърквайте препарата добре преди и по време на употреба.

Внимание:
- В много редки случаи при масирано нападение от по-едри птици, като гълъби или чайки, може да се наложи повторно нанасяне на препарата срещу птици.

- Не разпръсквайте във въздуха препарата за птици.

- Третирайте само когато премахнете гнездата и позачистите фекалиите от птици..

- Не използвайте разредител. Разклатете разтвора добре или разбъркайте до дъното..

- Ако използвате аерозол не пръскайте върху птиците. .

- За почистване на препарата срещу птици е добре да се използва минерален спирт, нафта или прахообразни почистващи препарати. Преди да е изсъхнал препарата за птици може да бъде почистен и с по-топла вода..

Инструкции за безопасност на препарата за птици

По време на нанасяне на препарата за прогнване на птици използвайте предпазни средства като: гумени ръкавици, маска, очила, шапка или каска и задължително работни обувки с неплъзгащи се подметки.

От следващия линк може да поръчате и да видите цените на всички препарати за птици и прилепи