Мишки. Борба срещу мишки.

Мишки. Борба с мишките

Навремените мерки за борба с мишки, плъхове и др. гризачи биха ви спестили много притеснения, време и средства ето защо, ако имате нужда от професионална намеса не се колебайте да се свържете с нас. Ние имаме огромен опит в унищожаването на мишки и гарантираме за своето качество, като използваме нови отрови за мишки, които са с атрактанти (феромони за мишки). Така няма нужда да чакате със седмици мишките да изконсумират заложеният препарат. Отровите за мишки с феромони са най - съвременният, бърз и сигурен начин за унищожаване на мишки и други гризачи.

Правилното съхранение на хранителните продукти помага за по - ефктивната борба срещу мишките във вашия дом, двор или търговски обект.

За да бъде още по - ефективна борбата с мишките трябва да обърнете внимание на хранителните продукти, които са оставени извън хладилника или други места предназначени за съхраняването им. Вижте добре дали мишките не са нагризали краищата им. Ако имате храни, които са били в найлоновии опаковки е добре да ги огледате и ако са били нападнати от мишки т.е., ако по краищата им има видими следи от нагризване да ги отстраните и разбира се да не ги консумирате. Ако държите орехи, лешници или някакви други ядки в дома си трябва добре да се огледате дали някоя мишка не е стигнала до тях. Проверете в шкафовете където държите боб, леща и други подобни храни, дали няма фекалии от мишки.