Качествени прeпaрати срещу кучета и коткиПредлагаме на вашето внимание няколко качествени и полезнипрепарата срещу кучета и котки, които ги прогонват от закрити и открити площи площи – дворове, градинки, мебели, саксии и т.н.

Особености на препарата срещу кучета и коткиЕдин от нашите препарати срещу кучета има зелена гелообразна структура, поради което е подходящ за места с растителност. Той е изключително ефективен и много подходящ за прогонване на всички породи кучета и котки. Освен това, този препарат е подходящ и за защита от кучета и котки на всякакви открити и закрити терени, защото е изключително устойчив на метеорологичните условия и много трудно се забелязва след като се нанесе върху затревените площи или саксии с растителност, тъй като е зелен на цвят. Разработен е по нова формула, на принципа на феромон, към който кучетата и котките изпитват изключителна непоносимост. Препаратът срещу кучета и котки излъчва специфична миризма, която не убива животните, а ги отблъсква на далеч от мястото което желаете. Друго голямо предимство на качествения препарат срещу космати палавници е, че може да се нанася изключително лесно и бързо от всеки и е напълно безвреден за почвата, хората, животните, а миризмата му не се усеща от човешкото обоняние. Обобщено с няколко думи това е съвременен, практичен и ефективен препарат срещу котки и кучета, който няма аналог на нашия пазар.

ВреметраенеИзползвайте препарата срещу кучета и котки върху местата за третиране през първите десет дни. През този период кучетата и котките постепенно ще спрат да доближават местата обработени с препарат. Това са нормални навици и с времето аромата напълно ги отказва да посещават обработените с препарата места.

Мерки за безопасностПрепаратът за прогонване на кучета, който е с гелообразна структура е най-добре да се нанася в основата на растителността или на места където не се вижда с просто око. Това се прави с цел да се избегне контакт с деца, които биха го сметнали за храна, макар че той няма вкус на такава и не съдържа химикали.

От следващия линк може да поръчате и да видите ценитеи пълната ни гама на препаратите за котки и кучета