Бълхи - борба с бълхите с препарат за бълхи, унищожаване на бълхи с отрова за бълхи.

Борба с бълхи. Унищожаване на бълхи с нов препарат за бълхи.

Професионалнa борба с бълхи. Извършваме обработки в къщи, офиси, апартаменти, търговски обекти и зелени площи със съвременни препарати за бълхи, без цвят и миризма.

Бълхите са скачащи безкрили насекоми, разпространени по целия свят. У нас са познати над 1500 вида бълхи, от които най - разпространени са: кучешката бълха, котешката бълха и човешката.

В днешно време основните огнища за размножаване на котешките и кучешките бълхи са мазета на жилищните сгради, стари складове и т.н. Там унищожаването на бълхите е задължително, защото необезпокоявано в следствие на увеличения брой безстопанствени животни те се размножават и разселват поголовно. Освен чрез кучетата и котките бълхите се разпространяват и чрез миграциите на гризачите - плъхове и мишки - чести гости на мазетата в жилищните сгради, чието унищожаване е добре да се прави едновременно с бълхите заселили се в даден обект.

Важно е да знаете, че ухапването от бълха често води до кожни обриви и алергии. Бълхите са и преносители на редица заболявания сред които: ендемичен миши тиф, туларемия и бича за Средновековието - чумата.

Борбата с бълхите е добре да се води със специализирани препарати за бълхи. Най - поднодящото време за обработки против бълхи е когато са най - активни, а именно от началото на пролетта до края на есента. Размножаването на бълхите, както и разпространението им се влияе много често от влажността и високите температури. Най-важен фактор за разпространението на бълхите разбира се остават техните главни гостоприемници и преносители - котки, кучета, плъхове и мишки. Понякога и самите ние, хората несъзнателно минавайки през място заселено с бълхи също ги разпространяваме и дори ги вкарваме в домовете си.

Все по-често при обработките срещу бълхи започва да се наблюдава развиване на резистентност към някои препарати ето защо е по - добре за унищожаването им да се доверите на квалифицирани специалисти като нашите, които бързо, качествено и дискретно да ги унищожат.


Полезни съвети при изтребване на бълхи вкъщи, апартаменти и търговски обекти.

Полезни съвети за борба с бълхи на открито.